Danmarks største domæneservice

Domain.Formidleren.dk er en mulighed for at købe og sælge allerede registrerede domænenavne. Servicen byder samtidig også på muligheden for at se hvilke domænenavne, der løbende bliver ledige og har endvidere en hjælpefunktion til at finde på nye domænenavne.

Servicens formål er at skabe overblik og gennemsigtighed på markedet for domænenavne og prisen for disse. Der tilbydes i denne sammenhæng neutrale vejledninger om emner som eksempelvis hvorledes et domænenavn overdrages, og hvordan det forholder sig med domænenavne og varemærker.

Personer, som ønsker at sætte et eller flere domænenavne til salg, skal vælge menupunktet "registrerede brugere", hvorfra der findes mulighed for at registrere sig som bruger af basen og tilføje domænenavne til salgslisten.
Det er alene nødvendigt at registrere sig som bruger, hvis man ønsker at sætte domænenavne til salg. Denne funktion er ligesom servicens øvrige funktioner 100% gratis.

Formidleren.dk
Folevænget 16
2920 Charlottenlund

Ved brug af denne side accepterer du, at der anvendes cookies, som Formidleren.dk og vores partnere benytter til statistik, markedsføring, levering af ydelser og funktionalitet.